Ada nyawa...:)

Assalamualaikum wbt..buat teman-teman di alam maya semoga kalian sihat selalu.

 Lama sungguh aku tak update blog. Berbagai perkara yang memungkinkan aku untuk terus berblog...bukannya sibuk manapun cuma aku tak dapat memggunakan line internet lagi di office ni...ada le sorg makhluk dari planet mana yang punya hasad dengki telah menyuarakan kat bos aku supaya line tenet di tutup.

Apa..mcm lah dia tu bagus sangat..yang penting kerja siap mengikut jadual...apa yang dia sibuk2 sangat tu kenapa...bukak tak bukak pun kompeni still kena bayor mcm biasa...goblok.

Hari ini aku betul2 memfaatkan line tenet ni sebab makhluk ni seminggu tak ada gi kerja kat headguarter...yahoo :)

Aku tak suka gunakan computer rumah sebab tak ada privacy...kejap2 kan laki aku ada kat belakang..kan kejap2 anak2 aku pun ikut sibuk. Dia orang ni tak boleh bagi ibu dia senang sikit..kan mintak makan itulah...inilah...eeehmmm. :(

                                                                          


Tinggal 4 hari lagi umat islam akan menyambut bulan Ramadhan...Dikesempatan ini aku nak ucapkan

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK.
Semoga puasa kali ini mendapat keberkatan dari  Allah swt.




8 comments:

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Zue,

He he teruk orang tukan. Tak boleh tengok orang lain bahagia.

zue said...

kak ani,
waalaikumusalam...segala2 nya teruk..berlagak pun ada..sabar je.

Ann Huda (Ate) said...

Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

nahmy said...

selamat mengimarahkan Ramadhan. semoga kali ni yg terbaik insyaAllah.

ieja amieja said...

salam ramadhan...
abaikan jer org macam tuh..manusia ni macam2 peel nyer..betul2 goblok..hahhaha

zue said...

ate,
sama lah kita ek..

nahmy,
insyaallah...awak pun sama gak.

zue said...

ieja amieja,
waalaikumusalam...kita org kat opis ni rasa merdeka bila 'makhluk' tu tak ada. Gila kuasa.

maza said...

..entahnya orang itu kan..

maza sudah jadi minyak petrol, kasik bakar, bako bako.. ahaks.. hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.