Kesibukan dan kepeningan serta kekejangan.

Dah lebih seminggu tak update blog..almaklumlah bizi memanjang.

Pada 5hb julai sibuk dengan internal ISO...sibuk dengan mengemas kini data2 dan menghafal vision/mission/quality policy dan blah2 lagi. Betul org kata ISO ...'Ini Susahkan Orang'

Orang kata otak dah beku ni..puas menghafal...hampeh dah tak boleh ingat.

Pada 9hb julai..ada pulak training QESH awarensss training and Team Building di Selesa Resort Bukit Tinggi.

                                                                    "Training Qesh"
 


.
Bergambo beramai-ramai


"Team Building"

beberapa aktiviti yang aku buat dan ada banyak lagi...cukup lah tu..


Selesai .

Pada esoknya...1 badan sakit kerana aku tak pernah buat aktiviti macam ni...teringat zaman sekolah2 dulu.

12 comments:

piewahid said...

slm zue,
moga dh tak sakit badan :)
slalunya balik2 yg tu juga tapi diperkenalkan dgn istilah2 bru yg memeningkn kpala. ISO la katakan...

nak fhm konsep/ istilah 1 hal, ikut prosedur baru 1 hal. ujung2 wal hasil balik asal...

maslinamansor said...

mas suka team building... menyeronokan walaupun ia meletihkan...

zue said...

piewahid,
wsalam..mmg memeningkan kepala.. mcm2 nak kena ikut prosedur.

maslinamansor,
team building ni mmg seronok. mcm budak2 kelakuan kita ni..mana tidak riuh rendah dgn tepuk sorak apa lagi dgn aktiviti lasak yg kita kena buat.
tapi stamina kita ..yg tahan atau tidak.

Kniedaz said...

oh..saya pernah g team building..letih sesangat..dahla gayat nak panjat memanjat..semput nafas plak tu kena naik bukit..taubat takmo dah

Tie said...

Salam Zue, lama tak ziarah ni.. sibuk, ek ? Tak pe laa... yang penting Zue sihat.

zue said...

kniedaz,
k.zue pun x mahu join lagi...seksa badan.

Tie,
wsalam..alhamdulillah sihat.

ahmad humairi said...

dah tua zue...keje sket dah lengoh..xpe2 makan panadol...xpun tampal koyok.

maza said...

ahaks.. hambik ko, merangkak sengala bagai..hehehehe

tak pelah, kayuh pelan-pelan...insyallah boleh ingat tu.. almaklumlah, jentera pun tau karat, kan?

heheheh

hans said...

meredah air tu best tu

Leech Miracle said...

Kami di Leech Miracle,
dengan kerjasama PUSMAL Universiti Malaya
menjemput anda menjadi salah seorang daripada kami.
Layari : www.leechmiracle.com

hans said...

cuba sis bagi pandangan sikit jika sis berada ditempat orang2 nih

P/S : Entry 18 Tahun Ke Atas Sahaja : Tiba - Tiba Rasa Takut Mahu Menggunakan Tandas Awam!

zue said...

ahmad humairi,
betul lah cikgu..kena buat teruk sikit dan sakit2 1 bdn..dah tua.

maza,
kahkahkah..mmg kena ingat. lain kali nak cuba elak x mahu join.

hans,
klu anak2 cuba air sungai tu..mmg dia org suka.

Leech Miracle,
thank singgah blog k.zue...akan k.zue singgah blog awak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.