Kembali bersiaran...

Kesibukan dengan kerja dan curi2 main tenet di opis adalah satu faktor aku tidak dpt update blog.

Lepas raya..kompeni aku ada buat satu perjanjian dimana kami semua staff telah di suruh menandatangi satu surat dimana kami tidak dibenarkan menggunakan intenet waktu kerja..tidak dibenarkan bawa broadband or hp (gprs)...dan tidak boleh nak bersosial lagi. teruk betullah majikan aku ni.

Bukan apa lebih main tenet dari buat kerja...kerja yg boleh siap 1 hari jadi 2/3 hari..tu yang keluar memo.

Kalau kat rumah tak ada masa nak melayarinya..anak 2 org dah kongker. Kalau aku dah bertenet kat rumah siapa pulak nak masak..betul takkk.

Sebenarnya aku ada byk citer sepjg cuti raya yg lepas..nanti aku kembali lagi..

8 comments:

Syafrizal said...

wah dah sampai buat perjanjian lagi tu
haiya macam2 :D

Rozali said...

Assalamualaikum Zue


pandai2 lah membahagi masa
seorang isteri, ibu, pekerja
besar pahalanya

Wassalam

zue said...

syafrizal,
semua staff kena sain satu dokumen...org kata akujanji.
tapi kita org curi2 gak main tenet.

rozali,
waalaikumusalam..insyallah tjungjwb mesti dilaksanakan.

ahmad humairi said...

salam,

welkembek...

...x jadik bertenet kat umah...banyak keja x bereh nanti.

maslinamansor said...

tegas juga yer majikan zue...

Azma said...

selamat kembali kak zue..
smg lebih aktif pasni..

maza said...

eloklah tu menebas segala rumput rumpai ni... dah nak tumbuh kayu balak dah weii..

hehehhe

zue said...

ahmad humairi,
wsalam..mmg klu kat umah brtenet semua keja x bereh.

maslinamansor,
tegar2 juga...tapi kami curi2 juga main bila bos x ada..

azma,
ni cuba2 nak aktif balik..klu x ada masalahlah...

maza,
dah jadi hutan ni...leh juga aku skali2 jadi tokey balak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.