Rindu...rindu...serindu-rindunya..

Assalamualaikum wbt...semoga kawan2 blogger sihat hendaknya...masyallah lama sungguh tak bukak blog. Dekat 2 bulan lama.

Sebenarnya aku kena kerja kat head office KL selama 15 hari. Hujung minggu aku balik Kulai.
Jadi aku tak berkesempatan untuk jengok blog dan blog kekawan.

Rasa rindunya....:(

Minggu ni dan seterusnya sibuk dengan projek di Mersing...alah letihnya bilalah aku dapat goyang2 kaki macam dulu ek...

Kelas mengaji aku pun aku tertinggal...harap minggu ni aku berupaya untuk hadir.

Buat teman2 selamat berhujung minggu...berjumpa bila aku ada kelapangan.


5 comments:

ieja amieja said...

selamat kembali kak..dah namanyer keje kena lah utamakan, ada masa nnt blh lah BW BLK..

Azma said...

uishh..sibuk betul ye kak..
x pe..kami ingat akak & blog akak lg..
Jgn risau.. :)
selamat kembali ye..

MOKCIK AZWA said...

Tu dia noo..bizi katanya...

Selamat tahun baru 2012 Zue..

azmnor said...

Salam Zue...

patut lah laam tak muncul muncul...

fiza said...

Nak buat macam mana, kerja kan. Busy betul ye ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.