Perjumpaan kali ke 2.

Assalamualaikum wbt...semoga kawan2 blogger sihat hendaknya...:)

Hari ini aku nak berblog semula setelah hampir 3 purnama menyepikan diri...



2nd REUNION kami di Hotel Tropical Inn Johor Bahru pada 6hb. Feb 2012.

Gambar reunion Sek Men Majidi Baru (SMMB/JB)..setelah hampir 29 tahun tidak berjumpa.

Masa dulu sek SMMB hanya setakat ting 3 je kemudian kami berpindah ke sekolah2 area bandar JB mengikut aliran yang kami dapat selepas SRP.

Pihak ajk telah dapat mengumpulkan seramai 81 orang tapi yang dapat hadir hanya 75 orang...seronok sangat masa itu...sampai kan tak tahu nak cakap bila dah berjumpa.

Banyak juga hadiah2 yang disponsorkan oleh kawan2..begitu juga kami menbawa setiap seorang bawak 1 hadiah bagi dibuat cabutan bertuah..pendek kata semuannya dapat..walaupun ada yang tak bawak.

Berbagai-bagai acara telah dibuat oleh pihak AJK...sampaikan tak cukup masa...gembira sangat.


Sorakkan tanda gombira sangat...jumpa di tahun 2013 di Kuala Lumpur.



inilah duniaku,




8 comments:

Kakzakie said...

Firstly welcome back zue...

Reunion mengembalikan memory zaman nakal-nakal, terkinja-kinja, main-main, belajar dan banyak lagi. Zaman sekolah zaman paling seronok zue...

Irfa said...

welcome back ;)
mesti banyak cerita masa pertemuan itu

atuk said...

Assalamualaikum Zue

seronok nyer jumpa kawan2 lama

zue said...

kakzakie,
terima kasih..zaman sek mmg zaman paling seronok...bila brjumpa kenangan lama diimbau kembali..brbagai gambo2 di tayang kpd kami..mmg gelak sakan...yg mana ex-girl/boy friend asyik jadi bahan citer mereka.

zue said...

irfa,
terima kasih...terlalu byk..smpai tak cukup masa..ada tu bawak ke kedai mamak...mana yg laki atau bini yg asyik telepon bila nak balik..tak dpt nak ikut..mcm kzue ni..asyik2 laki telepon..

zue said...

atuk,
waalaikumusalam...mmg seronok..perhubungan tak putus sbb brsambung di FB lak dan dpt jumpa lagi skali.

ummu said...

salam kak zue
maaf saya ingat tadi tak leh nak komen
mata dah ngantuk tapi ni lah masa utk jenguk blog..he he.
welcome back kak zue
majidi baru..pernah juga singgah sana dulu masa remaja

Anonymous said...

salam...saya bekas murid sekolah menengah majide johor baru tahun 1972 hingga 1975.. kalau ada yg sama tahun dgn saya bolih kita berjumpa ..nama saya faridah jaffar dan saya menetap di melaka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.