Rutin yang sama.

Entah bila nak habis...hari-hari buat benda yang sama.

Dari atok nenek moyang kita dulu2 pun sama gak. Buat benda yang sama juga.

Tak buat tak leh juga kan ada yang masak muka..terpaksa lah kena keluar juga.
Mana yang suka kat luar tuuu ok lah tapi kalau dah hari-hari naik malu juga sebab jiran sebelah dok merendap kat tingkap asyik keluar orang sebelah tu malas lah tu.

Kalau kat ais box penuh khazanah dan terlebih rajin..macam2 aku buat sampai 3/4 bangsa ada.

Kalau dah malas...penat...sebelum sampai rumah siap2 aku singgah...
Dah naik femes aku kat situ.

jgn keliru lak benda2 ni...hehehe.
alah dapur no 2 aku kat merata2 area jb atau kulai.






9 comments:

maiyah said...

masak pun terapi gak hehe, kekdg rasa boring bukan apa.. x tau nk masak apa hr ini

Mak Su said...

masakan ker? masak jer, nanti maksu makan, eh! oops :)

zue said...

maiyah,
betul lah tu..smpai dah x tahu nak masak apa.

mak su,
jom dtg kulai..zue akan masak special utk mak su. ye ke?

MOKCIK AZWA said...

mcm mokcik semlm tak tau nak masak aper...last2 masak bubur ayam...laris jugak hehe

kayteeze said...

Tie ni kekadang jemu gak. Rasa macam dah abis resepi. Jadi, bila godek2 dan google, jumpa resepi baru, barulah ada semangat sikit bersilat di dapur tu, hihi...

zue said...

mokcik azwa,
mmg sedap mkn bubuh ayam...mesti panas2. wow laris gitu.

kayteeze,
kamu mmg trlebih rajin...ada aje resepi baru nak di cuba ek.
klu duduk brjiran ni yg bagus. hehehe.

tunbegia said...

sungguh tak berasap dapur kanns,

salamm,

maza said...

kalau mahu kelainan, jemput ler maza anak beranak makan berhidang di rumah itew..

tentu berbeza kanzzz.. hehehehhe

zue said...

tunbegia,
berasap tetap berasap cuma asap nya kurang sikit sbb pkai dapur gas bukan kayu. he3

wsalam,

maza,
mmg best klu dpt mkn terhidang anak beranak tak gitu ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.