Layan...zass..

Assalamualaikum wbt...buat teman2 blogger dihari Jumaat hari penghulu segala hari.

Hari melapangkan minda dan hari masa rehatku yang panjang...tiada citer..tiada berita...tiada umpatan hanyalah melayan mata aje...layan...zass..

 


12 comments:

maza said...

maza suka tengok gambar pinguin tu.. hahaha .. cute..

tetiba teringatkan cerita "ALEX THE LION" MADAGASCAR.. hehhee

Kakzakie said...

wah ke universal studio. mesti best kan....belajar nak buat filem ke?....

kayteeze said...

Waaa...... Tie ni walaupun tinggal di JB dulu tak berkesempatan ke seberang tambak pun. Masa tu kita manalah ada duit lebih... nak buat pasport pun tak lepas, hehe..

Seronoknya dapat luaskan pandangan. Kita tumpang suka....

zue said...

maza,
mmg cute madagascar tu dan seronok dia menari.


kakzakie,
mmg best...rasa nak pegi lagi tapi kena kumpul peete lagi.
buat filem..eeemm nanti pengarah lain x leh cari mkn lak..hahaha.

zue said...

tie,
passport dah murah skrg 2thn rm 100je.
suka nengok tmpt2 menarik di sana je utk shopping..baik x payah...duitnya mahal.

Kniedaz said...

wah..dah pegi universal studio ke? Hubby dok ajak juga tapi kena tunggu baby2 kua n besar baru leh g..kena kumpul duit dulu la hehe

zue said...

kniedaz,
kumpul jgn x kumpul...syoknya semua prmainan dpt main free..tapi bagi kanak2 yg kurang ketinggian mmg x merasalah main.

Rozali said...

Assalamualaikum Zue

seronoknyerr
saya belum sampai lagi

Wassalam

Nida said...

Salam..

Nida namanya famili duk Masai, Johor... tapi belum berkesempatan ke sana lagi...

Miecyber said...

Sonoknyer...


Amaran hujan peringkat merah di Johor

zue said...

nida,
esok2 balik johor..meh kita gi sama2 ek..

miecyber,
:)..nak gi lagi..

Nadri said...

nampak mcm best dkt Universal Studio nie..dgrnya tiket masuk blh tahan mahal harganya...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.