RINDUNYA..

Lama sungguh tidak bukak blog..hari ni baru aku berkesempatan.

Hari ni hari yang best sebab... kerja ditangguhkan sehingga raya cina...yahooo...kita enjoy..

Ni lah masanya aku kembali berblogger..

Itulah second bos tu..brlagak sombong..asyik sindir kita org..kann projek kena stop dulu..hahaha.

7 comments:

aida said...

fuhhhhh.... akhirnya puteri dari ujung tanjung sudah mari. hehehhe

salam kak.zue..
yg elok2 sahaja gtew.. hahahha

maza said...

alamak kak zue.. yg komen kat atas tu komen maza...

sekali lupa lah fulaks mau log-out itu worg punya...

aderkkkk.. hehehehe

zue said...

maza,
mmg ari ni gelak beso...x kisah le puteri hujung tanjung ke solok ke yg penting k.zue dah dpt release tension.

*berapa blog maza ada ni..*

kayteeze said...

Salam Zue,
Wah.... dah boleh relax ya... Tak pe.. raya cina ni mesti cuti panjang, kan...

Miecyber said...

Selamat bercuti yer...

UMP : Perkhidmatan penghantaran ubat melalui pos

zue said...

wsalam tie,
mmg tgh relax skrg ni...ni masa nya nak ziarah blog kekawan.

miecyber,
tq..

Nadri said...

ingat dah pencen...rupanya ada lagi..btw mmg seronok klu dkt ofis blh jalankan aktiviti blogging..so far dkt ofis sya tak berkesempatan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.