Fikiranku jauh melayang :)

Assalamualaikum wbt.

Lama aku tidak update blog...bukan tahap kemalasan tapi internet aku tidak boleh nak login google..tak boleh nak sign in...ni aku gunakan komputer orang lain.

Di rumah punya ok...cuma aku kalau kat rumah memang payahlah nak gunakan tenet ni sebab kerja rumah memang tak pernah habis dan satu lagi...anak2 ni tak bagi chan ibu dia nak gunakan tenet...tahu2 ada kat belakang kita. Tak ada privisi langsung.

Tak ada cerita yang menarik untuk aku paparkan disini cuma aku nak luahkan yang aku rasa lega sedikit je sebab semalam...iaitu 23hb Mei kompeni aku ada internal AUDIT QESH. Alhamdulillah segala2 nya selamat cuma ada 3 kesalahan aje...tak adalah sampai kena NCR (non control record).

Itu masih belum selamat lagi sebab 22hb Jun barulah external audit...kena lagilah menghafal VISSION/MISSON/QESH QUALITY/ASPECT/IMPACT/ JOB DECRIPTION & bla..bla..lagi...belum lagi document yang nak ditengok.

Benci sungguh aku perkara2 macam ni...ayat2 muqadam aku pun tak terhafal ni pulak nak benda alah ni...hari ni baca...kejap lagi lupa...aku ni kalau disuruh belajar lagi sah2 fail..:)

4 comments:

Miecyber said...

Ada pengalaman sikti jadi auditor dulu..

Taman Gantung

sahromnasrudin said...

takpe, yang penting kite kje ikut prosedur kan

ieja amieja said...

beselah kak zue..hal2 audit mengaudit nih..pasti ada sedikit sebanyak mistake yg kita buat dorang jmp..tp x dinafikan kite gelabah semacam..

Kakzakie said...

Kalau tak audit dah salah pulak kan. Bila dah selesai nanti legalah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.