Free demo...AutoCAD..


kul 2.00 pm -3.15 pm...kami satu department gi attend demo AutoCAD Architecture 2010 & Autocad Revit di Block 5 Danga walk JB. Melihat pada demo yg ditunjukkan tu nampak senang benar klu nak buat 3D dwg. pd floor plan je...comp dah boleh dpt baca. Aku yg tak tahu langsung tentang 3D ni pun dah dpt rasa boleh buat. tapi ar...ga...nya dekat RM 15000 tau.
Adalah dpt 30 day trial puye software. Ni nak cuba belajar-belajar.

3 comments:

Mak Su said...

yeah! slamat berjaya

maiyah said...

mahal gak

Joanna said...

mesti best tu.... saya memang suka dengn autocad ni... dulu sebelum saya freelance saya ni structure designer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.