1st N3...2010

Hari ni aku baru mulakan n3 yg pertama di tahun 2010. Tiada citer yang aku nak citerkan disini....cuma hari ni aku nak menziarah rumah teman2 blogger aje.

Tentu teman2 akan menciter kan pasal anak2 yg baru mulakan persekolahan atau sibuk mencantikkan blog almaklumlah thn 2010.



12 comments:

MOKCIK AZWA said...

Bizi ker Zue?...happy new year...

en_me said...

ammvoiii.. entri pertama mak tewww..

sI tEDI said...

rajin1 menaip

Al-dya said...

Assalamualaikum kaka zue~ semoga berbAjgia hendaknya~terima berziarah kblog kami semua....dya now ready2 tuk bersedia 4 next semester...now cuti masih so bz lah beli2 barang.. :) btw semoga sehat2 selalu~ wasalam~

Kak anie said...

31hb hari tu entry terakhir...ari ni entry pertama ye?

terima kasih kerana menziarah blog akak...

zue said...

mok cik azwa,
tak...skrg ni kerja dah slow..tunggu client comment.
hepi new year.

***********************

en_me,
hi3 gitu2.

***********************

sI tEDI,
YA KE?

zue said...

wsalam al-dya,
sama2 lah kita kunjung mengunjung.

dya shopping byk2 tau dan klu x cukup tgn meh akak temankan.

zue said...

kak anie,
tq..zue slalu brtandang umah kak anie.

Mak Su said...

wah, lawat kawasan ek.... ;)

um. masyitah said...

Salam Zue
TQ Zue rajin ziarah ke teratak saya
sebelum ni saya bercuti on9 blog namun akhirnya saya onkan balik teratak saya...

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL Precious said...

Dah seminggu masuk tahun baru ya. Cepatnya ...

zue said...

mak su,
mcm yb je..he3.

------------------------

um.masyitah,
mcm gitu lah.

------------------------

H.B.U.G.P,
Masa cepat sgt brlalu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.