OH FB.

Begitu kecanggihan teknologi dan begitu otak kepala manusia yang dah terlebih berkembang.


Mereka ni telah mencipta Facebook (FB). Dengan kejayaannya juga telah memberi kita satu kegilaan dalam ber FB.

FB juga telah menemukan rakan persekolahan yang telah lama kita tinggalkan. hanya dengan meng search nama saja ia telah dapat mencari.

Tahu kah kita siapa disebalik Facebook...sila baca disini-

Itulah nak kata apa kann nak tutup akaun rasa sayang sbb dgn fb lah kita dapat mengeratkan hubungan silatulrahim...pada aku selagi kerajaan malaysia membenarkan dan selagi itu aku berFB.

Selamat berhujung minggu.

4 comments:

maza said...

As far as I'm concerned, selagi ia memberi manfaat dan mendatangkan kebaikan insyallah HALAL digunakan..

tetapi jika ia sudah mengancam keselamatan umat ISLAM, maka HANCUR! HANCUR, HANCURRR ISRAELLLL!

HANCUR! HANCUR! HANCURRRR KEZALIMANNNN!

ahmad humairi said...

salam,

Nak kata fesbuk haram, walahuam. Dh jelas haram nanti oleh ulama, saya tinggakan fesbuk tuh.

Tapi yang nyata, perkara baik (contoh : makan) boeh jadi haram jika memudaratkan!

ain said...

saya mmg tak aktif FB wlupun ada account.

kayteeze said...

Sejuk rasa hati bila dengar salawat ni....

Tie ada gak akaun Fb ni.. sebab senang nak hubungi adik2 dan sepupu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.