Salam Lebaran.

Assalamualaikum wbt buat teman2 blogger yang dikasihi.
Tinggal selang beberapa hari lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidil Fitri.
Mood kerja dah tak ada lagi sebab fikirkan rumah aku yang tak beres mengecat lagi.

Hari ini merupakan hari terakhir aku bekerja hinggalah aku naik kerja 5hb Sept.

Tahun ni aku beraya di JB dulu dan raya ke 2 barulah aku balik N9.

Jadi dikesempatan ini aku memohon ribuan ampun dan maaf dari hujung rambut
hingga hujung kaki jika ada tersalah dan silap di masa kita berblogging.
Harap maafkan ia kekawan.



sudilah terima kad raya zue sebagai penganti diri.


14 comments:

Kakzakie said...

Kakak sabtu ini pun masih kerja half-day zue. Tapi tak kisah sebab balik Batu Pahat dgn Pontian. Dekat aje satu jam setengah dah sampai...hihi...

Mommy Fara said...

Selamat Hari Raya. Memandu berhati-hati!

kakcik said...

Salam Zue...

kakcik datang ni. Kakcik ambil kad Zue tu, ya. :)

Selamat Hari Raya buat Zue sekeluarga.

maza said...

selamat hari raya k. zue...
tu gambar anak2 ke?

maaf zahir batin...

Mak Su said...

terima kasih zue :)

maiyah said...

assalam..

slmt hr tya maaf zhir batin, trm ksh kita ambik kad ye

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdri.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

Nida said...

Salam Kak Zue..

Selamat menyambut Aidilfitri yg bakal menjelang tiba.. makan ketupat ingatlah kami di sini...

p/s: Nida dah masukkan dalam blog Nida kad dari Kak Zue.. terima kasih ye :)

ummu said...

waalaikumussalam wbt dan assalamualaikum warahmatullah Kak Zue,jalan yong peng muar tu memang bahaya kan kak.dulu masa darjah satu,nak ke sekolah,saya selalu tengok kemalangan maut di situ sanmpai saya demam2.
ummu ucapkan terima kasih atas kad raya yang kreatif ini.sangat saya hargai.saya ganting kat rumah maya asaya ye.ingat nanti bila berkelapangan saya nak print out kad akak ni,nak gantung kat bilik kerja saya di sekolah.
selamat hari raya,maaf zahir batin ye kak zue, andai sepanjang kita berblog,ada mengguris hati akak.
wassalam

ummu said...

waalaikumussalam wbt dan assalamualaikum warahmatullah Kak Zue,jalan yong peng muar tu memang bahaya kan kak.dulu masa darjah satu,nak ke sekolah,saya selalu tengok kemalangan maut di situ sanmpai saya demam2.
ummu ucapkan terima kasih atas kad raya yang kreatif ini.sangat saya hargai.saya ganting kat rumah maya asaya ye.ingat nanti bila berkelapangan saya nak print out kad akak ni,nak gantung kat bilik kerja saya di sekolah.
selamat hari raya,maaf zahir batin ye kak zue, andai sepanjang kita berblog,ada mengguris hati akak.
wassalam

ummu said...

waalaikumussalam wbt dan assalamualaikum warahmatullah Kak Zue,jalan yong peng muar tu memang bahaya kan kak.dulu masa darjah satu,nak ke sekolah,saya selalu tengok kemalangan maut di situ sanmpai saya demam2.
ummu ucapkan terima kasih atas kad raya yang kreatif ini.sangat saya hargai.saya ganting kat rumah maya asaya ye.ingat nanti bila berkelapangan saya nak print out kad akak ni,nak gantung kat bilik kerja saya di sekolah.
selamat hari raya,maaf zahir batin ye kak zue, andai sepanjang kita berblog,ada mengguris hati akak.
wassalam

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Zue,

Selamat hari raya aidilfiri untuk Zue sekeluarga. Maaf dipohon andai ada terguris rasa ketika kita berblog.

nahmy said...

selamat berhari raya. maaf zahir dan batin dari saya keluarga utk puan zue dan keluarga.

hanez said...

salam, selmt hari raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.