13hb Mac 2011.

Assalamualaikum wbt.

Dengan adanya FB...aku dan beberapa teman-teman yang lain telah membentuk satu group sek bagi mengumpulkan bekas2 pelajar di Sekolah Mohd Khir Johari, Sekolah Majidi Baru dan Sekolah Menengah Majidi Baru (skrg dikenali Sek Tun Syed Nasir), Johor Bahru dari tahun 1975-1983..dari Darjah 1 hingga Tingkatan 3. Waktu itu sekolah kami tiada tingkatan 4 dan kami telah berpisah ke sekolah2 di bandar JB.

Kami telah berjaya mengumpulkan seramai 66 orang yang ada FB dan 12 Orang yang tiada FB.

Kami telah membuat reunion pada 13hb Mac 2011 di Hotel Puteri Pacific JB dari pukul 2pm-6pm.

Alhamdulillah sambutan memberangsangkan walaupun cuma yang dapat hadir ada 41 orang.

Sudi-sudikanlah nengok gambo-gambo di bawah ini.

Kami yang bertugas.

 Pendaftaran...mencatat alamat/email/hp...tujuan senang untuk ajenda akan datang.


Bila bertemu...apa lagi sesi berpeluk-pelukan.


Semuanya yang dah bergelar mak cik2.


Kekawan lelaki yang sanggup datang dari KL semata2 untuk majlis Reunion.


Hiburan percuma yang disediakan pihak Hotel.


Acara cabutan no bertuah. Hadiah di sponsor oleh bekas2 pelajar.


Bergambar beramai-ramai

4 comments:

maza said...

entry ringkas tapi cukup bermakna.. hehehe

semoga semuanya sihat2 dan dapat bertemu kembali di masa-masa akan datang. ameennn

psst: anak2 tak der sekali ke? ahaks

zue said...

maza,
tujuan utama reunion adalah utk brjumpa dgn kawan2 sek.

insyallah lain kali anak2 dan suami/isteri akan turut serta mcm family day.

maiyah said...

assalam..
wahhh sronok nye dpt kumpul camni.. ;)

Adiwieyah said...

salam...waw cukup meriah..kenangan lama memang mengusik jiwa..zaman persekolahan dan pembelajaran memang menyentuh jiwa..suka duka kehidupan...teringat kembali jugak kat kawan2..agenda yg bagus n patut diteruskan..syabas ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.