Internal QESH.

Assalammualaikum wbt.
7hb mac hingga 8 mac (2 hari ) aku ada internal QESH (Quality Enviroment Safety & Health)

Office dah kemas...fail2 dah dikemas dan di update kat computer.
Barang lama semua dah dikitar semula.

Kena ada lambang logo 3R..Reuse/Recycle & Reduse.

Kotak untuk recycle dan reuse dah disediakan.

Emergency light dah dibetulkan...fire estinguiser dan beli baru.

Pendek kata kalau nak kena audit...macam2 le kena buat dan kena ganti.

Semua dah ok...yang tidak oknya otak kepala aku dah tak masuk2 lagi...nak menghafal Vission/Mission dan QESH Policy...tulah banyak sangat makan kepala ikan...otak pun jadi lembab...

Nasib lah 2 hari punya cerita...kalau aku tak boleh jawab...terus terang aje...Kalau kena NCR (non-conformance reports)..kenalah jawab dengan orang tu...

6 comments:

kayteeze said...

Eh...

Patutlah rasa sejuk semacam.

Rupanya ada snow kat tepi tu, hihihi...

.
.
Lari dari topik la Zue, Tie dah ngantuk, nak naik tidur. Good Night!

Mak Su said...

zue, ada org ckp, klu mkn ikan, esp ikan laut dlm [mcm org yahudi], jadik bijak. sori, tukar topik plaks ;)

nak kasik diri sendirik mkn ikan,.. sbb keja skrg adalah jenis perah otak :)

Nida said...

Good luck.. semoga dipermudahkan... dan semoga apa yg dibaca lekat dalam kepala & ingatan :)

hazari. said...

betul ke makan kepala ikan jadi mudah lupa ? hehe. sori lari topic jugak.

quality environment mcm datang spotcheck eh ? ohh

ahmad humairi said...

assalamualaikum,

...kalau nak boxing, glovenya mesti ada.

tapikan, pakai bungkus-bungkus tangan pun okla kalau nak bertinju.

maza said...

semoga selamat dan berjaya.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.