"GIVEAWAY"

Blog My passion yang genap setahun nak memberi hadiah special sebagai tanda terima kasih nannie kepada semua follower , pengunjung dan kawan-kawan yang selalu datang ke blognya dengan membuat n3 'GIVEAWAY'.
Ada 4 kumpulan hadiah . aku suka dengan semua hadiah-hadiah ni .

GIVEAWAY NO.1

Table runner cun dan vas bunga sweet ( tinggi 8")

GIVEAWAY NO.2

3 helai tuala untuk decor atau boleh diguna juga serta sebiji tray cute .

GIVEAWAY NO.3


Seterusnya 4 biji piring bersaiz 4 inci "Sun Crown" dari Jepun dengan 2 pasang cawan bentuk macam cawan Meakin tapi made in China , semua ni adalah antik dan baru dari apek cantik serta berwarna pink lembut..
GIVEAWAY NO.4

Sejambak bunga ros yang sweet serta 2 biji tin berbentuk telur saiz 4 1/2 inci yang saya(nannie) letak dalam bakul kecil berlapikkan kain gingham cute...

Ok sekarang ni adalah syarat-syarat penyertaan untuk giveaway ini , mudah je :
- Give away ni bermula dari hari ini 19 Febuari - 24 Febuari
- sempat lagi.

- Terbuka untuk semua follower blog saya yang berada di Malaysia saja .
- aku bukan PATI..pemegang mykad warna biru.

- Kalau boleh buat la entry yang simple je tentang giveaway ni .
- 'pertama kali masuk ke blog my passion teruja suka sebab nannie seorg yang begitu kreatif..pandai masak, menjahit dan pengumpul barang2.
Dan pertama kali masuk MY Passion juga ada 'giveaway'. Orang kata untung sabut timbul untung batu tenggelam'.

- Kalau ok link kan blog saya ni di blog list anda.
- dah ditepekkan blog iteww nannie.

- Sila tinggalkan sebarang komen di ruang komen dalam entry giveaway ni.
- sudah punn.

- Tinggalkan jejak/link blog anda di ruang komen entry ini , nanti senang saya nak contact anda . - dah letak link sekali.

Harap kekawan sila2 ke blog

http://smockingwithnannie.blogspot.com/


11 comments:

tunbegia said...

tidak mengapa, haku pass,

salamm,

Anonymous said...

salam zue,
wah lumayan hadiah tu.

MOKCIK AZWA said...

mokcik yg blurr niee...tak faham..sapa nak bagi giveaway nie sebenarnya? zue ker nannie? huhuhuhu...

zue said...

tunbegia,
yaaza aku ambil. wsalam.

Anony.
wsalam..nama pun free.

mokcik azwa,
bukan den le...blog 'My passion'
saja cuba2 nasib. he3.

maiyah said...

sronok tgk org wat givaway ni cam nak wat je.. tp ada ke org nak masuk hehe

piewahid said...

kalu kasi gitu aje kat sy, xyah wat apa2, xleh ke? hehehehe...

abu muaz said...

salam. menariknya hadiah tuuu.Saya inginkan yg giveaway no.2.

qaseh um masyitah said...

Salam Zue
wah cantiknya hadiah2 tu
Zue,kita dah pindah 'rumah"

ahmad humairi said...

salam,

aku jugak pass,
beri laluan kepada orang lain..
semua hadiah sangat cantik dan menarik...

zue said...

maiyah,
alah suka2 je.

piewahid,
mana ada org nak kasi buta2 kannn.

abu muaz,
klu sy ada byk dah tentu sy kasi je kat member blogger yg setia mcm abu muaz ni. he3

zue said...

qaseh um masyitah,
mmg cantik dan hari ni hari trakhir penyertaan.
akan sy singgah rumah.

cikgu humairi,
pass kat sy le tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.