Lain aje pemikirannya.

Semalam aku mc...sakit uwek2.

Aku sembahyang asar pun dah mcm tak seimbang sebab dah nak rasa muntah.
Ada 5 kali aku muntah kat toilet opis. Dalam kereta sekali...nasib baik ada plastik.
sampai umah terus aku suruh suami singgah ke klinik.

Doktor kata aku keracunan makanan....itu yang dapat mc. Nak tahu sebelum tu adalah aku telefon suami citer pasal2 aku uwek2 ni. Dalam otak kepala suami dah terfikir yang bukan2. Siap tanya...awak dah lambat dtg bulan ke?.

Budak2 kat opis apa lagi sukalah menyakat aku...aha..dah ada kot.

yalah aku ni dahlah umur 40 keatas...citer pulak pasal uwek2 ni jadi haru biru juga.

Aku ingat lepas aku minum teh tarik...tak lama tu kepala rasa dah berat semacam.
Mungkin teh tarik lah punca aku sakit. Teh tarik beli kat restoren sebab dah lama tak pekena. Ni lah betul2 penanggan teh tarik.

11 comments:

Mak Su said...

sakit uwek uwek? hhaaa?

.
.
.
.

oh, masalah angin :)
take care

sI tEDI said...

sakit uwek2 selalu sakit org ngadung!

keracunan rupanya.

bykkan minum air masak

abu muaz said...

ape ingat 40 tak boleh lagi ke? masih boleh tu... rezeki tu, rezeki

maiyah said...

hrp dah ok skrg ni.. mkn ubt n rehat

ain said...

sy pun mula2 ingat akak muntah sbb ada isi.hihihi

hans said...

uish
teh tarik semalam per tuh


P/S : Kalau sudi jangan lupa vote entry no 19 dekat komen box blog nih tau

http://denaihati.com/hidup-berani-untuk-gagal-apa-entri-pilihan-anda

suruhlah member - member kamu vote entry no 19 yer...

tarikh tutup vote 7hb pukul 11.59 malam

zue said...

mak su,
ha3. suspen je kan.


si tEDI,
uwek2 ni mmg selalu buat org berfikiran negatif. alhamdulillah tiada apa2.


abu muaz,
kwn zue ada juga yg mengandung umur 40.

tapi zue ni mmg x leh sbb ada masalah lain.

zue said...

maiyah,
harap maiyah serta klrga sentiasa sehat hendaknya.


ain,
akak saja tulis mcm gitu buat suspen kannnn.


hans,
teh campuran murah kot...ceh2 siap promote lagi ke?

abu muaz said...

puan,
anak saya yang bongsu ini (muaz) dilahirkan ketika usia isteri saya 46 tahun....anak saya tak ramai, muaz ni yg kesembilan

zue said...

alahai abu muaz..9 tu x ramai.
sy yg dah dpt 2 pun dah alhamdulillah.

MOKCIK AZWA said...

mgkn dia guna susu dah lepas tarikh luput kutss...atau kebersihan kureng sikit kat restoren tu.

anyway take care n get well soon zue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.