Terima Award.



Hari ni bukak2 blog dah dapat 2 orang memberi award...award yang sama bentuknya.
Award tersebut datangnya dari
nannie dan ummu

nannie...blogger yang baru aku kenali melalui dunia pinggan mangkuk antik. nannie seorang begitu kreatif dalam jahitan maupun masakan. Nannie juga pengumpul barangan antik dan menjual melalui online.

Ummu Masyitah...blogger yang begitu kreatif dalam penulisannya dari segi puisi/sajak..artikle berbentuk ilmiah dan nasihat.

Baru menjalani penbedahan..semoga ummu masyitah sentiasa sihat walafiat.

Terima kasih daun keladi...kalau ada bagi lagi.

Nak ambil award ni ada syarat pulak tu...ni yang payah juga..bagi menghargai pemberiannya..aku cuba jawap.


Syarat-syarat seperti di bawah:

1. Thank & link the person that gave you the award.
Mmg dah lama ada...kat tepi sidebar.

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recentlydiscovered and think are fantastic
Nak kena bagi kat 15 bloggers...alamak susah juga sebab aku ni bukanlah blogger yang popoular
lagi pulak aku rasa dah ramai juga blogger2 yang dah terima award ni kannn.
aku juga tak mahu nak susah org utk kena tags ni...jadi bagi kekawan yang singgah kat blog
aku ni yang belum terima award ni sila-sila kan lah ambil.

3. Contact said Blogs and let them knowthey’ve won the award
Aku ni bukannya boleh 24 jam mengadap tenet ni...almaklumlah aku ni ibu yg bekerja...main2 tenet ni pun org kata sambil menyelam minum air. Kalau aku tengah free baru aku dapat blogwalking ke blog kekawan dan akan aku khabarkan kat blogger.

4. State 7 things about yourself.
Tentang diri saya?:

1. Aku seorang ibu yang bekerja lebih 20 tahun dalam bidang architecture sebagai Cad draughtperson.
2. Seorang yang peramah
3. Suka menyanyi bila buat kerja...nak2 bila bukak radio sinar. zaman2 aku puye taste.
4. Suka membaca novel...jarang beli sebab stok novel banyak kat rumah adik..pinjam aje.

5. Kaki merayap...kalau berjalan kat shopping complex..rata kedai aku singgah tapi beli tak juga..

6.Suka menanam pokok bunga...tapi pokok bunga yang aku tanam biasanya mesti tak tahan lama..mati.

7.Suka ambil gambar ... hubby aku ni pemalu nak snap..terpaksalah aku jadi jurufoto walaupun
camera aku tak secanggih orang itewww...tak kisahlah janji nampak gambo.

Kepada teman blogger yang sudi...jangan segan2 ambil ya… semoga ikatan ukhwah antara kita berterusan.

4 comments:

maiyah said...

dpt award ke tahniah

ahmad humairi said...

tahniah,

nanti aku amik yek.
dr.Araz dah kasi...izakhairi pun dan kini dari zue..rasa segan lak...

tun begia said...

ooh tidak mengapa, ;-)

Mak Su said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan.